توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظرفیت‌های فوق العاده شورا‌ها

  • کد خبر: ۱۰۶۸۳۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
ظرفیت‌های فوق العاده شورا‌ها
ایمان فرهمندی - رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد

شورا‌ها به عنوان سیاست گذاران مدیریت شهری، ناظر بر عملکرد شهرداری و دیگر مجموعه‌های مدیریتی شهر و به عنوان نمایندگان مردم، نقش مؤثری در تحقق آرمان‌ها و خواسته‌های مردم داشته اند و ظرفیت‌های فوق العاده‌ای دارند. یکی از خواسته‌های مردم در انقلاب اسلامی مشارکت در سرنوشت و تصمیمات مدیریتی کشور بود که بخشی از آن در استقرار نظام جمهوری اسلامی محقق شد.

در شهر‌ها و روستا‌ها این مهم با شکل گیری شورای شهر‌ها و روستا‌ها محقق شد؛ بنابراین تشکیل شوراها، تبلور بخشی از خواسته مردم در مشارکت برای سرنوشت خودشان است. درباره اهمیت و میزان همراهی شورای شهر و شهرداری نیز می‌توان گفت که مدیریت شهر‌ها به طور عمده به وسیله شهرداری و با اشراف شورای شهر انجام می‌شود؛ بنابراین شورا و شهرداری دو رکن اصلی مدیریت شهر‌ها هستند که در کنار مجموعه‌های دولتی و عمومی این وظیفه را برعهده دارند.

طبیعی است که هر چه این دو مجموعه هماهنگ تر، هم فکر‌تر و یکدست‌تر باشند، می‌توانند با انسجام بیشتری اهدافشان را پیگیری و خواسته‌های مردم را در مدیریت شهری محقق کنند. به نظر می‌رسد در عمر بیست ساله شوراها، همه ظرفیت‌های شورا فعال نشده است. تحقق نشدن کامل این ظرفیت ها، چند جنبه دارد. واقعیت این است که شورا‌های ما بیشتر از آنکه شورای شهر باشند، به سیاست گذاری و نظارت بر شهرداری‌ها محدود شده اند و به نوعی شورای شهرداری‌ها هستند. باید تلاش شود که حوزه عمل شورا‌ها گسترده‌تر شود و این موضوع با خواست مردم امکان پذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->