برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است رئیس اداره سلامت و محیط زیست شهرداری مشهد: هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد
سرخط خبرها

ظرفیت‌های فوق العاده شورا‌ها

  • کد خبر: ۱۰۶۸۳۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
ظرفیت‌های فوق العاده شورا‌ها
ایمان فرهمندی - رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد

شورا‌ها به عنوان سیاست گذاران مدیریت شهری، ناظر بر عملکرد شهرداری و دیگر مجموعه‌های مدیریتی شهر و به عنوان نمایندگان مردم، نقش مؤثری در تحقق آرمان‌ها و خواسته‌های مردم داشته اند و ظرفیت‌های فوق العاده‌ای دارند. یکی از خواسته‌های مردم در انقلاب اسلامی مشارکت در سرنوشت و تصمیمات مدیریتی کشور بود که بخشی از آن در استقرار نظام جمهوری اسلامی محقق شد.

در شهر‌ها و روستا‌ها این مهم با شکل گیری شورای شهر‌ها و روستا‌ها محقق شد؛ بنابراین تشکیل شوراها، تبلور بخشی از خواسته مردم در مشارکت برای سرنوشت خودشان است. درباره اهمیت و میزان همراهی شورای شهر و شهرداری نیز می‌توان گفت که مدیریت شهر‌ها به طور عمده به وسیله شهرداری و با اشراف شورای شهر انجام می‌شود؛ بنابراین شورا و شهرداری دو رکن اصلی مدیریت شهر‌ها هستند که در کنار مجموعه‌های دولتی و عمومی این وظیفه را برعهده دارند.

طبیعی است که هر چه این دو مجموعه هماهنگ تر، هم فکر‌تر و یکدست‌تر باشند، می‌توانند با انسجام بیشتری اهدافشان را پیگیری و خواسته‌های مردم را در مدیریت شهری محقق کنند. به نظر می‌رسد در عمر بیست ساله شوراها، همه ظرفیت‌های شورا فعال نشده است. تحقق نشدن کامل این ظرفیت ها، چند جنبه دارد. واقعیت این است که شورا‌های ما بیشتر از آنکه شورای شهر باشند، به سیاست گذاری و نظارت بر شهرداری‌ها محدود شده اند و به نوعی شورای شهرداری‌ها هستند. باید تلاش شود که حوزه عمل شورا‌ها گسترده‌تر شود و این موضوع با خواست مردم امکان پذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->