تفاهم‌نامه شهرداری مشهد و بانک تجارت برای جهش پروژه‌های شهری تلاش شهرداری و شورای شهر مشهد برای مقابله با چالش‌های فضای سبز و حمل‌ونقل مشهد (۲ خرداد ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در مسیر درآمدزایی پایدار با نوآوری‌های مالی و اقتصادی مشهد در حوزه سرمایه‌گذاری‌های غیرساختمانی، شهری بکر و سرمایه‌پذیر است تأمین آب فضای سبز مشهد با مدل نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز اجرای پروژه عظیم عصمتیه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه ۱۲ مشهد رونمایی از بسته سرمایه‌گذاری ۷۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد در نمایشگاه ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تشکیل صندوق‌های نوآورانه مدیریت شهری برای نخستین‌بار در مشهد مظفری: ارتقای بهره‌وری آب، اولویتی حیاتی برای شهر مشهد است قرارداد سرمایه‌گذاری تأمین آب فضای سبز مشهد منعقد شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) موزه ملی غذا در مشهد افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: روی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تأمین مالی کلانشهرها می‌توان حساب ویژه‌ای باز کرد کاهش ۷۳ درصدی مرگ ناشی از تصادف با موتورسیکلت با استفاده از کلاه ایمنی سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز دحوالارض، فردا (جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: هر هفته یک تا دو پروژه در مناطق کم‌برخوردار افتتاح خواهیم کرد فرماندار مشهد: توسعه متوازن از اولویت‌های مدیریت شهری است تعطیلی واحدهای آلاینده و مزاحم شهری مشهد | چه کسانی مشمول آن شدند؟ قلندرشریف: بیش از ۴۷ کلان‌پروژه در مشهد در حال اجراست | پروژه‌ها به صورت عادلانه در سطح شهر پراکنده‌اند معاون دادستان خراسان رضوی: ارائه خدمات ویژه به مناطق کم‌برخوردار، افتخاری برای مدیریت شهری است هدررفت آب در مشهد به کمترین میزان در کشور رسید
سرخط خبرها

ظرفیت‌های فوق العاده شورا‌ها

  • کد خبر: ۱۰۶۸۳۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
ظرفیت‌های فوق العاده شورا‌ها
ایمان فرهمندی - رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد

شورا‌ها به عنوان سیاست گذاران مدیریت شهری، ناظر بر عملکرد شهرداری و دیگر مجموعه‌های مدیریتی شهر و به عنوان نمایندگان مردم، نقش مؤثری در تحقق آرمان‌ها و خواسته‌های مردم داشته اند و ظرفیت‌های فوق العاده‌ای دارند. یکی از خواسته‌های مردم در انقلاب اسلامی مشارکت در سرنوشت و تصمیمات مدیریتی کشور بود که بخشی از آن در استقرار نظام جمهوری اسلامی محقق شد.

در شهر‌ها و روستا‌ها این مهم با شکل گیری شورای شهر‌ها و روستا‌ها محقق شد؛ بنابراین تشکیل شوراها، تبلور بخشی از خواسته مردم در مشارکت برای سرنوشت خودشان است. درباره اهمیت و میزان همراهی شورای شهر و شهرداری نیز می‌توان گفت که مدیریت شهر‌ها به طور عمده به وسیله شهرداری و با اشراف شورای شهر انجام می‌شود؛ بنابراین شورا و شهرداری دو رکن اصلی مدیریت شهر‌ها هستند که در کنار مجموعه‌های دولتی و عمومی این وظیفه را برعهده دارند.

طبیعی است که هر چه این دو مجموعه هماهنگ تر، هم فکر‌تر و یکدست‌تر باشند، می‌توانند با انسجام بیشتری اهدافشان را پیگیری و خواسته‌های مردم را در مدیریت شهری محقق کنند. به نظر می‌رسد در عمر بیست ساله شوراها، همه ظرفیت‌های شورا فعال نشده است. تحقق نشدن کامل این ظرفیت ها، چند جنبه دارد. واقعیت این است که شورا‌های ما بیشتر از آنکه شورای شهر باشند، به سیاست گذاری و نظارت بر شهرداری‌ها محدود شده اند و به نوعی شورای شهرداری‌ها هستند. باید تلاش شود که حوزه عمل شورا‌ها گسترده‌تر شود و این موضوع با خواست مردم امکان پذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->